Koko reitistö

Pyhäjärvireitti on uudenlainen polkupyöräilijöille räätälöity matkailureitistö, joka laajentaa Pirkanmaan pyörämatkailumaailmaa etelän suuntaan yhdessä uljaan pohjoisen sisarreitistönsä, Näsijärvireitin, kanssa. Pyhä tarjoaa maukkaita ja helposti lähestyttäviä pyörämatkailumahdollisuuksia, joiden yhteydessä voit käyttää kumppaninasi myös laivaa tai junaa! Reitillä voit nautiskella kiireettömästi Pyhäjärven maisemista, lähiruoasta, kulttuurista, luonnosta ja rauhasta. Tutustu reitteihin, sekä valmiisiin matkavinkkeihin ja valitse mieleisesi. Voit myös suunnitella oman matkasi reittikarttoja ja palveluverkostoa hyödyntäen. Valmiita reittejä löytyy viisi: Maisemareitti, Laukko, Roine, Vaeltaja ja Pikku-Vanaja.

Pyhäjärvellä operoiva Hopealinjat -laivayhtiö, sekä paikallisjunat ottavat kyytiin polkupyöriä. Voit siis räätälöidä reissuasi laivoilla sekä junilla ja seikkailla osan matkaa aaltojen harjalla tai raiteiden vietävänä! Muista, että polkupyöräilijän on varattava liput laivoihin ja juniin etukäteen.

Vieressä esittelyssä Pyhäjärvireitin runkoreitistö ja sen solmukohdat, jonka pohjalta voit suunnitella matkasi juuri omanlaiseksesi!

Palvelut reitin varrella

Näe ja koe reitin varrella