Vinkit matkan suunnitteluun

Kaikki polkemaan

Pyhäjärvireitti on ennen kaikkea polkupyöräilijöille räätälöity matkailun apuväline. Pienellä mielikuvituksella polkupyöräloma voi olla paljon muutakin kuin ankaraa polkemista hiki kypärässä. Reittivaihtoehtoja riittää sunnuntaipyöräilijästä aktiivipolkijaan, pienempiäkään menijöitä unohtamatta. Katso vinkit kesän aidoimpaan elämykseen Pyhäjärvireitin verkkosivuilta ja polkaise matkaan!

Pyörän selässä koet enemmän

Pyörän selässä matkanteko on aidosti osa matkaa. Ehdit nähdä ja kokea enemmän, löytää asioita, jotka auton ikkunan takana vilahtavat ohi huomaamatta ja pysähtyä kiireettömästi nauttimaan lähiruoasta, kulttuurista, luonnosta ja rauhasta. Tutustu valmiisiin matkavinkkeihin ja valitse mieleisesi tai suunnittele oma matka reittikarttoja ja palveluverkostoa hyödyntäen.

Kevennä matkaa laivalla tai junalla

Elämystä voi leppoistaa pakkaamalla polkupyörän laivan tai junan kyytiin ja tehdä pienempiä päivämatkoja määränpäässä. Hopealinja vie pyöräilijöitä Laukon kartanolle tai reittiliikenteen kyydissä Nokialle ja Visavuoreen. Junalla kyytiin taas pääsee Lempäälässä, Toijalassa, Nokialla ja Tampereella.