Voita oma Löytöretki Elberadwegille!

Pohjois-Saksassa Elbe-joen kauniissa maisemissa kulkee Elberadweg-pyöräilyreitti. Juuri sinne suuntautuu Moron ja Ekokumppanien löytöretki ja mukaan arvotaan kuusi Moron lukijaa.  Voit osallistua matka-arvontaan joka viikko katsottuasi Moron ja Ekokumppanien löytöretkeilijöiden videon.

Matka-aika on 27.9.–2.10. Löytöretkeilijöiden tehtävänä on tutustua siihen, millaista on polkupyörämatkailu Elberadwegillä. Oppaiksi lähtevät Pyhä- ja Näsijärvireiteistä vastaavat Olli Vakkala ja Matti Pollari, muista matkajärjestelyistä huolehtii Lomalinja.

Arvontaan pääsee osallistumaan vastaamalla oikein kysymykseen, jonka vastaus löytyy Moron ja Ekokumppanien löytöretkeilijöiden videosta. Video ja linkki vastauslomakkeeseen löytyvät tämän jutun lopusta. Osallistujien pitää olla täysi-ikäisiä.

Joka viikko tulee uusi video ja uusi kysymys, joten voit osallistua matkan arvontaan vaikka joka viikko ja parantaa niin voittomahdollisuuttasi.

Kisa jatkuu elokuun alkupuolelle saakka. Voittajille ilmoitetaan onnenpotkusta viimeistään 15. elokuuta.

Pyörät alle

Elben pyöräilyreitillä liikutaan tietysti polkupyörillä, mutta tahti on leppoisaa ja päivämatkat noin 30–50 kilometriä.

Matka sopii kaikille perusterveille täysi-ikäisille. Matkalla ollaan viisi yötä. Matkapakettiin kuuluvat lennot, majoitukset ja aamupalat sekä pyörät ja kuljetukset. Majoitus on kahden hengen huoneissa.

Katso video ja osallistu kilpailuun!

Katso video Alenin toisesta löytöretkestä, niin osaat vastata kilpailulomakkeen kysymykseen. Lomakkeelle pääset tästä linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *